Vad kostar det att köpa hemsida 2023?

Köpa hemsida och du undrar över kostnaden? Då har du kommit rätt. Hos oss på Agenci Marknadsbyrå AB erbjuder vi en enkel och prisvärd lösning för att skapa en modern webbplats. Vi förstår att det är viktigt att förstå kostnaderna och fördelarna med att äga en hemsida. Vi kommer att guida dig genom processen och tillhandahålla en praktisk priskalkylator för att hjälpa dig räkna ut ditt månatliga pris.

Kostnaden för att köpa hemsida

Att köpa en hemsida behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Hos oss erbjuder vi flexibla månatliga prispaket istället för en stor engångskostnad. Våra priser varierar mellan 999kr och 2999kr per månad, beroende på dina behov och önskemål. Med detta flexibla betalningssystem kan du få din hemsida igång snabbt och smidigt utan att tömma plånboken.

Många företag undrar varför vi valt att erbjuda en månatlig betalningsmodell istället för en engångskostnad. Svaret är enkelt: vi vill göra det enklare och mer tillgängligt för företag och individer att få en professionell webbplats. Genom att sprida kostnaden över tid blir det mer överkomligt och gör det möjligt för fler att dra nytta av våra tjänster.

köpa hemsida 2023
Guide to buy the perfect website

Vad Ingår i Priset?

När du köper en hemsida hos oss får du en helhetslösning. Vårt team av erfarna webbutvecklare och designers kommer att skapa en anpassad webbplats som passar dina specifika behov och mål. Vi inkluderar:

  1. Webbdesign: En snygg och funktionell design som speglar din verksamhet och attraherar besökare.
  2. Responsivitet: Din hemsida kommer att vara optimerad för alla enheter, inklusive mobiler och surfplattor.
  3. SEO-Optimering: Vi ser till att din webbplats är sökmotorvänlig så att den rankar högt i sökresultaten.
  4. Underhåll: Vi tar hand om all tekniskt underhåll och säkerhetsuppdateringar åt dig.

Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att lägga tid och resurser på tekniska detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på att driva din verksamhet.

Räkna ut ditt pris

Vill du veta exakt hur mycket det skulle kosta att köpa en hemsida hos oss? Använd vår smidiga priskalkylator för att få en uppskattning på mindre än en minut. Ange dina önskemål och behov, och kalkylatorn kommer att ge dig en månatlig kostnadsuppskattning som passar din budget.

Denna priskalkylator är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att planera din investering i din nya webbplats. Den ger dig full transparens när det gäller kostnader och hjälper dig att fatta ett beslut.

Varför Välja Agenci?

Förutom våra rimliga priser och anpassade lösningar har vi även en stark närvaro i flera städer. Om du letar efter en pålitlig webbyrå i Västerås exempelvis har du kommit rätt. Vi har undersidor som rankar högt på sökordet ”webbyrå [Stad]” och kan hjälpa dig med alla dina webbdesign- och utvecklingsbehov. Kolla in våra städerspecifika undersidor:

Vi har byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa webbplatser som hjälper våra kunder att nå sina mål online. Oavsett om du är en liten lokal verksamhet eller ett större företag, har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa en webbplats som fungerar för dig.

Slutsats

Att köpa en hemsida behöver inte vara en komplicerad process, och det behöver inte kosta en förmögenhet. Med oss får du en prisvärd och anpassad lösning som hjälper din verksamhet att växa online. Använd vår priskalkylator för att få en snabb uppskattning och kontakta oss idag för att komma igång med din nya hemsida.

Oavsett om du är en ny företagare som vill etablera en online-närvaro eller om du vill förnya din befintliga webbplats, är vi här för att hjälpa dig att göra det på ett enkelt och prisvärt sätt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *