Möt Christian, Partner & Digital Strateg

Berätta lite kort om dig själv och din bakrund?

Intresset för att skapa, utveckla och sedan sälja har funnits med mig sedan barnsben. Efter gymnasiet var jag med och grundade Wider Atelier. Ett klädmärke, som gjorde vida unisex kostymbyxor. Vi hann göra en kollektion, den sålde slut första månaden. Därefter valde jag att satsa hundra på Agenci.

Vad är mest spännande med din roll i företaget?

Jag måste ändå säga spontaniteten. Att inte veta när en idé kommer upp i huvudet, och att sedan få feeling och spinna vidare på en strategisk plan kring tanken. Det kan vara allt från att hjälpa en befintlig kund till att utveckla Agenci internt. Superkul tycker jag.

Hur skapar man ett bra team på jobbet enligt dig?

Att skapa ett riktigt bra team är svårt! Men jag skulle säga att transparens och ärlighet mot varandra är A och O för att forma ett vinnande koncept. Sen måste man kunna kombinera seriositet och humor, annars blir det för omotiverande och sterilt.

Hur ser framtiden för Agenci ut?

Framtiden för Agenci ser ljus ut, än så länge. Allt kan vända snabbt, så jag ska inte jinxa något 😉 Vi försöker etablera oss lokalt, då hjärtat klappar för Eskilstuna, så jobbar vi oss stad för stad därefter. Även om vi såklart tar uppdrag i hela landet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *