4 snabba med Edvin

🌟 Berätta! Hur kom Agenci Marknadsbyrå till?

Allt grundar sig faktiskt i ett klädmärke som vi startade tillsammans, med alldeles för lite kapital 😉 Tight om pengar = bygg din egen webbshop. Våra coworking-kollegor såg vårt arbete och tyckte att vi skulle bygga deras hemsida också. På den vägen var det, folk pratade gott om oss och vi kunde skala upp varumärket och kompetensen.

🧐 Berätta om din bakgrund, vad gjorde du innan Agenci?

Snuddade på det innan, med klädmärket. Men den röda tråden är entreprenörskap. Startade första företaget som 16-åring via UngDrive, åren därefter hade jag förmånen att få driva två olika UF-företag. Därefter tog jag studenten och startade Wider Clothing som sen ledde till Agenci.

👀 Vad är mest kul med jobbet?

Jag älskar att få utrymme till att vara kreativ, speciellt när omgivningen litar på ens förmåga. Sen är det superkul med möjligheten att arbeta 100% digitalt. Friheten att kunna jobba från vart som helst i världen, det är rätt kul det också! 😉

💯 Hur ser en vanlig dag ut på Agenci?

Skärm, skärm, lite kaffe och sen… skärm. Majoriteten av tiden spenderas såklart framför datorn i ett ständigt skapande. Har jag tur kombineras det med härliga kundmöten och lite padel, då är det en extra bra dag.