Vi bygger hemsidor the modern way, säg hej till WAAS.

WAAS (Web as a Service) innebär att du betalar en liten summa för din hemsida på månadsbasis istället för ett kostsamt engångsprojekt — och vi löser rubbet.

Varför är WAAS det nya moderna?

Med WaaS behöver du inte längre oroa dig för att bygga, hantera eller underhålla din webbplats. Vi tar hand om allt från att designa och utveckla din sida, till att se till att den alltid är uppdaterad och säker.

Men det handlar inte bara om de tekniska detaljerna. Med WaaS får du även personlig support och rådgivning precis när du behöver det. Behöver du hjälp med att starta en e-handelsbutik? Inga problem. Vill du förbättra din webbplats SEO? Vi står bakom dig. Och det bästa av allt? Du får allt detta för en fast månadskostnad. Inga dolda avgifter, inga överraskningar. Bara en bekymmersfri webbupplevelse som sparar dig tid, energi och pengar.

Så, är du nyfiken? Låt oss snacka vidare och göra det till verklighet!

VANLIG WEBB

WAAS

Så vad ingår?

DESIGN

Varje projekt anpassas för att stärka ditt varumärke och vi omvandlar din vision till verklighet med innovativa lösningar.

UTVECKLING

Vår WaaS-modell omfattar hela webbutvecklingsprocessen från start till slut, vilket ger dig en problemfri webbupplevelse.

FLEXIBILITET

Vi erbjuder anpassningsbara strukturer och designalternativ för alla typer av webbplatser, vilket gör det enkelt att expandera och uppdatera din sida.

SKALBARHET

Med WaaS kan din webbplats skalas enkelt för att hantera ökad trafik, tack vare vår molnbaserade infrastruktur.

UNDERHÅLL

Vi hanterar alla tekniska detaljer och underhåll så att du kan fokusera på ditt företag, utan bekymmer om teknisk admin.

HOSTING

Lägg allting hos oss. Vi tar hand om domäner, hosting och allt som gömmer sig i djungeln bakom det viktigaste som syns utåt.

Vad våra kunder säger.

Supernöjd med deras arbete. Otroligt duktiga på SEO & lätta att komma i kontakt med. Trevliga killar att ha att göra med.

Dusko Komso

K Bygg & Plattsättning AB

Bra bemötande från start, alltid tillgängliga och möter behoven som man presenterar. Rekommenderar killarna!

Niroshen Erikkson

EPN Byggtjänst AB

De skapade en otroligt snygg och användarvänlig hemsida som nu rankar bland de tre översta på mina viktigaste sökord.

webbyrå eskilstuna webbyrå västerås

Erika Karlsson

Work it by Erika AB

Vi är redo om du är! Testa WAAS du med