Vi får din hemsida att synas organiskt.

55 miljoner sökningar görs i Sverige på Google varje dag och med ett så stort antal som tävlar om topplaceringarna i sökresultaten, är det viktigt att synas.

Genom att samarbeta med Agenci blir din hemsida rankad på förstasidan av Google, optimerat efter vad din målgrupp söker på. Oavsett om målet är att driva trafik, generera leads, maximera försäljningen eller öka varumärkesmedvetenheten.

Var på topp och väx långsiktigt.

Hur vi jobbar med SEO.

01.

Discovery

Vi analyserar nuläget, sätter upp mål, bedömer möjligheter och gör en lämplig strukturerad plan som ska ge resultat.

03.

Teknisk SEO-Analys

Baserad på planen så strukturerar vi upp all data och kod så Google inte ska känna av något alls när det kommer till hemsidan.

02.

Content- & Sökordanalys

Genom en sökordsanalys hittar vi rätt sökord med bra sökvolym. Utifrån sökorden skapar vi relevant innehåll till din webbplats.

04.

Löpande återkoppling

Vi rapporterar löpande din söktrafik, dina positioner i Googles sökresultat samt analyserar hur din hemsida kan prestera bättre hos Google. 

Vanliga frågor vi får om SEO.

Vad kostar SEO ungefär?

Våra kunder spenderar mellan 2500 SEK och 6000 SEK per månad hos oss.

Är det viktigt med SEO?

SEO består av flera delar, och att veta vad de är och hur de fungerar är nyckeln till att förstå varför SEO är så viktigt. Kortfattat är SEO viktigt eftersom det gör din webbplats mer synlig, och det innebär mer trafik och fler möjligheter att omvandla potentiella kunder till kunder.

Det är också ett värdefullt verktyg för varumärkesmedvetenhet, bygga relationer med potentiella kunder och positionera dig själv som en auktoritativ och pålitlig expert inom ditt område. Så här är allt du behöver veta om sökmotoroptimering och varför det är viktigt att lyckas i dagens digitala värld.

När kan jag förvänta mig ett resultat utav SEO arbetet?

Det går inte att komma ifrån att SEO tar tid. Google (och andra sökmotorer) vill visa det bästa resultatet för en given sökfråga, och det tar tid att förtjäna att ranka högt. Du måste få bästa söksynlighet.

Men med rätt strategi på plats är 2 till 6 månader beroende på projektet en tillräckligt lång period för att kunna se effekten av SEO-insatser och för att kunna motivera pågående investeringar i tillväxt.

Som marknadsbyrå utgår vi alltid från att spegla ert företags vision och varumärke. Alla våra uppdrag bygger på tillit och lyhördhet vilket innebär att när ditt företag når sina mål – når vi våra. Söker ni en marknadsbyrå som levererar det de lovar så är du på rätt plats. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa er.

Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.