Skyttman & Co

I en tid där allting står upp och ner, bolag konkursbeläggs och ingen vet hur framtiden kommer att se ut har vi hjälpt Skyttman & Co att bibehålla sin verksamhet vid liv. Vi har arbetat i helhet för att skapa attraktiva kampanjstrukturer, rekonsturerat och sökmotoroptimerat bolagets två hemsidor för bästa möjliga resultat samt adderat varumärkesupplägg till sociala kanaler.

Uppdrag

I en tid där event-, restaurang- och måltidsbranschen påverkas som hårdast var frågan om att ta sig an en riktig utmaning. Vi arbetar därför aktivt för att implementera nya idéer, strategier och optimeringar, allt för att anpassa sig till samhällets hastiga förändringar. Största utmaningen var absolut att generera otroligt snabba resultat, så att Skyttman & Co skulle möjlighet att fortsätta verksamheten, men med 300+ sålda nyårsmenyer lyckades vi.

  • Strategi

    Webb / Seo / Ads

  • Design

    UI / UX

Galor
Unika möten
Invigning & Jubileum
Personal & Kundevent

Vi arbetar aktivt för att implementera nya idéer, strategier och optimeringar, allt för att anpassa sig till samhällets hastiga förändringar.

Vi arbetar aktivt för att implementera nya idéer, strategier och optimeringar, allt för att anpassa sig till samhällets hastiga förändringar.

01. Optimerad UX & UI design.

02. Sökmotoroptimering som gör hemsidan levande, dygnet runt. 500+ sökningar i månaden.

03. Annonsering som gav 29 gånger return on investment. 

Agenci Marknadsbyrå

Nu kör vi igång.

Som marknadsbyrå utgår vi alltid från att spegla ert företags vision och varumärke. Alla våra uppdrag bygger på tillit och lyhördhet vilket innebär att när ditt företag når sina mål – når vi våra. Söker ni en marknadsbyrå som levererar det de lovar så är du på rätt plats. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa er.

Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.