Advokatfirman Jakob Lindgren

Advokatfirman Jakob Lindgren behövde hjälp med att öka ett digitalt, organiskt klientflöde. Med hjälp av en optimerad hemsida lyckades vi få firman att hamna först på Google vid utvalda sökord. Långsiktigt, hållbart och riskfritt. Vid framgången som sidan gav med sig valde vi att utöka samarbetet och bedriver även Google-annonsering för att accelerera tillväxten ännu mer.

Uppdrag

Med en genomtänkt och bra optimering och design så vet vi att sidan kommer konvertera nya kunder. Den största utmaningen med uppdraget var att få sidan att ranka bäst, och samtidigt hålla hög kvalité i designen. Ett problem som ofta uppstår då en optimerad sida behöver innehålla mycket text.

  • Strategi

    Webb / Seo / Ads

  • Design

    UI / UX

Samarbetet handlar om att ge firman ett organsikt klientflöde via sökmotoroptimering och samtidigt öka varumärkeskännedommen via exponeringsfokuserad annonsering.

Samarbetet handlar om att ge firman ett organsikt klientflöde via sökmotoroptimering och samtidigt öka varumärkeskännedommen via exponeringsfokuserad annonsering.

01. Optimerad UX & UI design.

02. Sökmotoroptimering som genererar 500+ organiska sökningar i månaden 

03. Annonser som levererar 16 000+ exponeringar i månaden

Agenci Marknadsbyrå

Nu kör vi igång.

Som marknadsbyrå utgår vi alltid från att spegla ert företags vision och varumärke. Alla våra uppdrag bygger på tillit och lyhördhet vilket innebär att när ditt företag når sina mål – når vi våra. Söker ni en marknadsbyrå som levererar det de lovar så är du på rätt plats. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa er.

Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.