Eskilstuna Golfklubb

Eskilstuna Golfklubb har strukturerat om hela verksamheten och vill skapa en destination för både golfaren och icke-golfaren. I samband med ombyggnationen av klubbhuset lanserar de nya Golf Lodge Eskilstuna, en helt unik miljö att umgås i, att njuta av och spela golf i. Vår uppgift var att spegla moderniseringen på webben och lyfta de nya etableringarna samt modernisera bokningsfunktioner digitalt, så att klubbhuset och hemsidan blir ett med varandra.

Uppdrag

Den stora utmaningen låg i att producera en hemsida som funkar för alla klubbens medlemmar. Ett ålderspann som sträcker sig genom 80+ år. Sidan behövde även enkla back-end system som Golfklubben själva kunde hantera, justera och ändra under säsongen. Med bokningskopplingar till varumärket Caspeco och en grund i Wordpress gjorde vi detta möjligt, och framförallt smidigt.

  • Strategi

    Webb / Seo

  • Design

    UI / UX

Agenci Marknadsbyrå

Nu kör vi igång.

Som marknadsbyrå utgår vi alltid från att spegla ert företags vision och varumärke. Alla våra uppdrag bygger på tillit och lyhördhet vilket innebär att när ditt företag når sina mål – når vi våra. Söker ni en marknadsbyrå som levererar det de lovar så är du på rätt plats. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa er.

Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.