Möt Elin, Praktikant

Hej Elin! Hur är läget?

Tjena, det är suveränt!

Berätta, hur kom det sig att du valde Agenci som praktikplats?

Agenci rankade högst upp när jag googlade på webbyrå, så något rätt måste de ha gjort med sin SEO 😉 De är nytänkande och moderna och efter intervjun jag hade, klickade det direkt, vi matchade både energi och ambition.

Kul, vad pluggar du?

Jag pluggar till E- Commerce Manager på TUC yrkeshögskola i Jönköping distans.

Vad är dina arbetsuppgifter?

Just nu håller jag på att bygga om hemsidan köpahemsida.nu. Jag gör allt från ax till limpa. Struktur, copywriting, UX, UI och tillslut SEO.

Vad är roligast på jobbet?

Det som är roligast hos Agenci är att jag har utvecklats supermycket på kort tid, samt att jag har fått sätta min utbildning i verk. Jag imponeras över deras kunskaper och vad dom har byggt upp, så det är otroligt spännande att få vara en liten del av det.

Vad vill du göra i framtiden, efter utbildningen?

Jag vill jobba med att utveckla och driva e-handel, vart det blir får framtiden visa. Om allt fortsätter kännas lika bra som under praktiken, så är jag väldigt hoppfull för min framtida yrkesroll.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *