Vi bygger användarvänliga hemsidor.

Vi använder oss av affärsdrivande strategier för att skapa er optimala hemsida. Med våra interna resurser producerar vi din hemsida med strategiskt planerade UX– och UI-metoder för att stödja era målsättningar.

Varför vill ni synas digitalt? Är det för att era kunder snabbt ska kunna lägga en order, vill ni tillgängliggöra digitala produkt- & informationsblad eller ge kunden möjlighet att lämna en offertförfrågan? Vi tar hänsyn till era behov och ser till att även besökaren gör det. 

Från idé till färdig hemsida.

Uppbyggnad av hemsida.

01.

Analys och strategi

Vi börjar alltid med att analysera behoven och marknaden för att kunna presentera en slagkraftig strategi, anpassad specifikt för er och verksamhetens mål.

03.

Produktion

Vi producerar önskad produkt efter överrenskommen strategi och design, längst vägens gång. Kontinuerliga avstämningar sker längst med vägen.

02.

Koncept och design

När vi har spikat strategin tar vi fram koncept som möjliggör uppfyllandet av företagets mål. Detta görs i enlighet med beprövade UX & UI strategier.

04.

Lansering och förvaltning

Lansering av produkten sker under rätt förutsättningar med en genomarbetad process. Efter lansering påbörjas löpande arbete där regelbundna resurser tillämpas för maximal potential.

Några verktyg vi använder.

I dag byggs över 30% av alla webbplatser i WordPress. Det är ett av de populäraste CMS systemen som i dag används av miljoner av människor världen över.

Google Analytics är ett av de verktyg vi använder som visar hemsidans trafikdata. Det handlar om allt från antalet besökare till vilka sidor dem besökt och på vilken sida man var på när man lämnade.

Adobes produkter fungerar som vi vill att de ska fungera. De är intuitiva och anpassningsbara, vilket gör att ingenting står i vägen för den kreativa processen.

Vanliga frågor om våra hemsidor.

Kommer hemsidan vara mobilanpassad?

97 procent av de som har en smartmobil använder också internet dagligen, för oss är det en självklarhet att sidan ska fungera lika bra på en mobil som på en bioduk.

Varför är användarvänligheten så viktig?

De flesta lägger bara några sekunder på att söka efter rätt information på en hemsida. Har din sida inte rätt information i lättillgänglig form så kommer besökaren söka sig vidare.

Hur mycket behöver jag investera för en ny hemsida?

Vi skulle rekommendera en budget på minst 20 000 kronor oavsett vem du anlitar. En hemsida är en långsiktig investering och om du väljer rätt byrå som klarar av att producera en proffsig hemsida, så kommer designen och konverteringsgraden att hålla länge.

Som marknadsbyrå utgår vi alltid från att spegla ert företags vision och varumärke. Alla våra uppdrag bygger på tillit och lyhördhet vilket innebär att när ditt företag når sina mål – når vi våra. Söker ni en marknadsbyrå som levererar det de lovar så är du på rätt plats. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa er.

Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.