Vad roligt att du är intresserad.

Vi jobbar med små till medelstora advokat- & juristbyråer och levererar paketerade lösningar som är speciellt framtagna för er  bransch.

Vi jobbar med långsiktiga relationer och därför står vi för transparens, värde och långsiktighet. Vi sätter oss in i varje kunds unika behov och producerar projekt som ger tillbaka på riktigt.

Strategier vi använder.

Vi arbetar med SEO, Facebook & Google ADS men först och främst behövs en modern hemsida. Med hjälp av affärsdrivande strategier och interna resurser producerar vi din hemsida med strategiskt planerade UX– och UI-metoder för att stödja era målsättningar.

Tillsammans bygger vi ett starkt samarbete.

Vanliga frågor innan påbörjat samarbete.

Vad kostar en modern hemsida hos er?

En hemsida är en långsiktig investering och om du väljer rätt byrå som klarar av att producera en proffsig hemsida, så kommer designen och konverteringsgraden att hålla länge.

 

Vi skulle rekommendera en budget på minst 25 000 kronor oavsett vem du anlitar. 

Vad innebär SEO i jurist & advokatbranschen?

Kortfattat är SEO viktigt eftersom det gör din webbplats mer synlig, och det innebär mer trafik och fler möjligheter att omvandla potentiella kunder till kunder.

 

Det är också ett värdefullt verktyg för varumärkesmedvetenhet, bygga relationer med potentiella kunder och positionera dig själv som en auktoritativ och pålitlig expert inom ditt område. Så här är allt du behöver veta om sökmotoroptimering och varför det är viktigt att lyckas i dagens digitala värld.

Varför ska man välja er?

Vi specialiserar oss mot jurist- & advokatbranschen. Därav får du en byrå som förstår dina problem och och behov. Vi kan samla alla strategier för att kunna erbjuda ett konkret förslag, specificerat för er.

Boka förutsättningslöst möte.

    Vi lagrar dina kakor, men vi är inget bageri.