4 snabba med Christian

🧐 Vad har du för bakgrund?

Intresset för att skapa, utveckla och sedan sälja har funnits med mig sedan barnsben. Efter gymnasiet var jag med och grundade Wider Atelier. Ett klädmärke, som gjorde vida unisex kostymbyxor. Vi hann göra en kollektion, den sålde slut första månaden. Därefter valde jag att satsa hundra på Agenci.

🌟 Varför valde du att starta Agenci?

Min kollega Edvin Unneberg och jag sparkade igång Agenci fyllda med entusiasm och en äventyrslusta för entreprenörskap, som har varit vår drivkraft sedan vi tog studenten 2020. Dessutom insåg vi att det fanns ett tomrum på marknaden för välutvecklade hemsidor kombinerat med de senaste SEO-strategierna – och vi tänkte, varför inte hoppa in och fylla det där tomrummet?

💯 Vad är mest spännande med din roll i företaget?

Jag måste ändå säga spontaniteten. Att inte veta när en idé kommer upp i huvudet, och att sedan få feeling och spinna vidare på en strategisk plan kring tanken. Det kan vara allt från att hjälpa en befintlig kund till att utveckla Agenci internt. Superkul tycker jag.

👀 Hur ser framtiden för Agenci ut?

Framtiden för Agenci ser ljus ut, än så länge. Allt kan vända snabbt, så jag ska inte jinxa något 😉 Vi siktar på att bli den go-to-webbyrån i Mälardalen för företag som behöver en ny hemsida eller vill satsa på SEO.